Uw Begrafenis in Oud-Beijerland of Ridderkerk

Wanneer u een begrafenis in Oud-Beijerland of Ridderkerk moet regelen, kunt u rekenen op de expertise en zorgzaamheid van Begrafenisonderneming M. van Hees uit Puttershoek. Ons familiebedrijf, opgericht in 1983, biedt al meer dan 35 jaar persoonlijke en respectvolle uitvaartdiensten in de Hoeksche Waard. Wij staan bekend om onze klantvriendelijke en betrokken aanpak, en wij verzorgen begrafenissen in Oud-Beijerland, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht.

Onze Diensten

Bij Begrafenisonderneming M. van Hees kunt u terecht voor een uitgebreid pakket aan uitvaartdiensten, waaronder:

Wij verzorgen geen crematies vanwege principiƫle redenen, maar bieden uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het organiseren van een begrafenis die recht doet aan de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Vrijblijvende Offerte of Voorgesprek

Wilt u meer weten over onze diensten of een prijsopgave ontvangen? Vul het offerteaanvraagformulier op onze website in voor een vrijblijvende offerte. Bij Begrafenisonderneming M. van Hees werken wij vanuit een christelijke visie, met respect en aandacht voor de medemens in moeilijke en verdrietige tijden. Wij zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent en bieden een op maat gemaakte dienstverlening die aansluit bij uw wensen.

Contact

Graag verzorgen wij de begrafenis van uw dierbare in Oud-Beijerland of Ridderkerk. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website voor een vrijblijvend voorgesprek of meer informatie.