Over ons

Begrafenisonderneming Van Hees

De gezichten van Begrafenisonderneming Van Hees in Puttershoek zijn eigenaar Meindert van Hees en zijn schoonzoon Joost de Bruin. Samen met ons team van deskundige medewerkers begeleiden wij u in de drukke dagen na een overlijden. Wij staan naast u en ondersteunen u in de voorbereidingen op de begrafenis.

Christelijke begrafenisonderneming

Wij zijn een christelijke begrafenisonderneming en werken ook vanuit deze normen en waarden. Wij verzorgen daarom alleen begrafenissen.

Ons familiebedrijf verzorgt al meer dan 35 jaar begrafenissen. Persoonlijke begeleiding en aandacht staan bij ons centraal.

Vanaf het eerste contact zijn wij uw aanspreekpunt en regelen wij voor u de praktische zaken, bespreken met u uw wensen en idee├źn, en staan wij voor u klaar wanneer u vragen heeft. Wij bieden een luisterend oor en nemen u alle zorgen uit handen. Zo bent u verzekerd van een waardig afscheid van uw dierbare.

Wij zijn u dankbaar voor uw vertrouwen.

Ons team
Meindert van Hees
"Mijn schoonvader bracht me in aanraking met het vak van begrafenisondernemer. Ik vind het een eer om ons familiebedrijf voort te kunnen zetten. Nabestaanden op respectvolle wijze bijstaan in de ingrijpende periode na een overlijden vind ik waardig werk. Ik ben dankbaar dat ik nu ook weer met mijn schoonzoon het bedrijf voort kan zetten." - MeindertJoost de Bruin
"Ik vind het belangrijk om nabestaanden op een persoonlijke manier te begeleiden. Ik ben er voor hen op het moment dat zij mij nodig hebben, met de juiste aandacht en ondersteuning. Samen met mijn schoonvader vanuit dezelfde normen en waarden werken geeft mij veel voldoening en dat hoop ik nog lang te mogen doen." - Joost

Wij komen graag met u in contact

Ook bij leven kunt u al nadenken over uw begrafenis.
U kunt uw wensen op papier zetten om uw nabestaanden richtlijnen mee te geven voor het moment dat u komt te overlijden.

Neem vrijblijvend en kosteloos contact met ons op voor het aanvragen van een wensenboekje,
het plannen van een persoonlijk gesprek of het aanvragen van een offerte.