Reviews

Families aan het woord

Al ruim 35 jaar begeleiden wij families na het overlijden van hun dierbaren met begrafenissen in de regio Hoeksche Waard.

Met veel dankbaarheid lezen wij hoe zij onze ondersteuning ervaren hebben.

Marijke en Leo Snijder
Lees verder
U hebt de begrafenis van mijn vader ook gedaan. vandaar dat we ook nu met mijn moeder weer voor U gekozen hebben. Alles is naar wens verlopen .waar we U zeer erkentelijk voor zijn
T. Klaaswaal
Lees verder
Wij hebben een accurate en respectvolle begeleiding en afwikkeling van de begrafenis ervaren.
B. Horta
Lees verder
We zijn keurig geholpen en goed voorzien in adviezen Ondanks al het verdriet was het een fijne samenwerking
Jaco en familie
Lees verder
Geen betere kunnen treffen! Dankbaar voor. Een heel goed en fijn mens, die alles geweldig goed heeft geregeld met rust en heel fijn persoonlijk contact, wat ook fijn was voor ma. Alles werd zo netjes en met eerbied gedaan. Het heeft ons overtuigd dat we geen betere hadden kunnen treffen. We zijn dankbaar.
Jaco en familie
Lees verder
Geen betere kunnen treffen! Dankbaar voor. Een heel goed en fijn mens, die alles geweldig goed heeft geregeld met rust en heel fijn persoonlijk contact, wat ook fijn was voor ma. Alles werd zo netjes en met eerbied gedaan. Het heeft ons overtuigd dat we geen betere hadden kunnen treffen. We zijn dankbaar.

Betrouwbaar

06/05/2024

Een luisterend oor, meedenkend, stond open voor onze eigen wensen. Als zeer prettig ervaren. Voelde echt als ontzorgen, dat we geen praktische zaken zelf hoefden uit te zoeken. Ik kijk er goed op terug.
Ina
Dordrecht

Prachtige

09/04/2024

Onze moeder is op 10 februari 2024 na een ziektebed overleden op 53 jarige leeftijd. 1 ding wist zij zeker, Meindert moest de begrafenisondernemer zijn. Hij is een bekende in onze familie en onze ervaringen met hem zijn alleen maar positief geweest. Meindert is op gepaste afstand aanwezig, maar spreekt uit op de goede momenten. Hij heeft ons op veel plekken geholpen door te ontzorgen, suggesties gedaan waar nodig en meegedacht over dingen waar wij geen ervaring mee hebben. Onze ervaring is dan ook alleen maar positief. Mede dankzij Meindert hebben wij prachtig afscheid kunnen nemen van onze moeder.
Noor
Dordrecht

Ontspannen, zeer vriendelijk, accuraat

21/01/2024

Heeft onze 4 ouders begraven, doet alles met veel respect en bewogenheid. Zijn zeer tevreden over zijn professioneel handelen en kijken terug op mooie momenten van afscheid van onze dierbaren.
Hans
Puttershoek

Wij zijn zeer tevreden.

03/01/2024

De dag van het overlijden tot en met de begrafenis is goed verzorgd. Meindert staat altijd voor je klaar, En denkt met je mee. Wij zijn zeer tevreden!
Janneke
Maasdam

Meedenkend, respectvol en dit alles in een ongedwongen sfeer.

14/10/2023

Opnieuw zijn we zeer tevreden. Meindert is zorgvol, denkt mee en stuurt bij waar nodig .Altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Kortom ,zeer goed geholpen in deze voor ons moeilijke tijd. Nogmaals onze hartelijke dank !
Janet
Oud-Beijerland

Respectvol, betrouwbaar en professioneel

27/07/2023

Meindert is een heel professionele man, echt een rust punt, in de tijd net na het overlijden, als er veel op je afkomt. Alles werd netjes en eerbiedig gedaan, en over alles werd na en meegedacht. Onze vader wilde zelf door jou begraven worden, en achteraf weten we waarom.
Familie Teunissen
Dordrecht

Heel goed

24/05/2023

Heel goed en betrokken
Martin vd stel
Puttershoek

Respectvol, neemt alle tijd, denkt mee en is goed en altijd bereikbaar

06/05/2023

Wij hadden al een goede ervaring rond het overlijden van onze vader 12 jaar geleden. Zonder aarzeling begrafenis onderneming M van Hees weer gebeld toen onze moeder overleed. Weer een heel goede ervaring, Meindert denkt mee, neemt alle tijd en is op allerlei manieren bereikbaar, wat voor ons heel fijn was, omdat wij niet in de buurt van Puttershoek wonen. Geen moeite is hem te veel.
Netty
Almere/Puttershoek

We kijken terug op een goede verzorgde uitvaart

13/03/2023

Zeer ervaren en luistert goed naar de wensen van de familie. Is heel bereikbaar voor vragen en denkt goed mee. Dhr. Van Hees is heel professioneel maar zeker niet afstandelijk , wat wij als heel prettig hebben ervaren.
Tineke
‘s-Gravendeel

Prettige samenwerking in een moeilijke tijd

13/03/2023

Het is heel fijn als er iemand is die meedenkt als er toch plotseling snelle beslissingen moeten worden genomen. Ook veranderingen achteraf, konden gewoon doorgegeven worden. Communicatie verliep prima. Factuur ook duidelijk en overzichtelijk.
lenny
Strijen