Rouwcentrum

Rouwcentrum Puttershoek, Hoeksche Waard

Ons rouwcentrum in Puttershoek biedt ruimte voor condoleances en afscheidsplechtigheden met kleinere gezelschappen, maar ook voor het opbaren van de overledene. Zo kunt u in intieme sfeer afscheid nemen van uw dierbare. In ons monumentale pand ontvangen wij u en uw dierbaren op waardige en persoonlijke wijze.

In onze stijlvol ingerichte afscheidskamer wordt de overledene opgebaard en kan in alle beslotenheid en rust afscheid genomen worden. De grotere ruimte is tevens geschikt voor condoleances.

Ons rouwcentrum is centraal gelegen in de gemeente Hoeksche Waard, dichtbij Dordrecht, Barendrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Oud-Beijerland. Het is goed bereikbaar met voldoende beschikbare parkeerruimte rondom het pand.

Natuurlijk is uw vaste aanspreekpunt aanwezig voor begeleiding en ondersteuning. Wij verzorgen koffie, thee en de door u gewenste consumpties voor u en uw gasten.

Diverse mogelijkheden

Ons rouwcentrum biedt ruimte voor condoleances en het opbaren van overledenen.

Centraal gelegen

Ons rouwcentrum in Puttershoek is centraal gelegen in de gemeente Hoeksche Waard, dichtbij onder andere Dordrecht en Rotterdam.

Goed bereikbaar

Ons rouwcentrum is goed bereikbaar met voldoende beschikbare parkeerruimte rondom het pand.