Voorbespreking

Uw wensen op papier

Ook bij leven kunt u al nadenken over uw begrafenis. U kunt uw wensen op papier zetten om uw nabestaanden richtlijnen mee te geven voor het moment dat u komt te overlijden.

Wensenboekje

In ons wensenboekje is ruimte voor alle praktische zaken die komen kijken bij de begrafenis. Het wensenboekje is gratis en u kunt het hier bij ons aanvragen.

Persoonlijk gesprek

Wilt u liever met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op voor een voorbespreking. Op een moment waarop het u het beste schikt komen wij persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden voor een begrafenis te bespreken en om uw eventuele vragen te beantwoorden. Wij vertellen u welke zaken verplicht zijn volgens de wet en welke keuzes u zelf kunt maken.

Wij vinden het belangrijk dat u weet dat een voorbespreking kosteloos en geheel vrijblijvend is, zonder enige verplichting.

Kostencalculatie

Bent u benieuwd naar de kosten voor de begrafenis? Hier kunt u een offerte aanvragen. Na uw aanvraag nemen wij spoedig contact met u op voor een calculatie van de kosten. Ook dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.